Wolfberry Jahody sušené mrazem

Neohodnoceno
 

Jahody sušené nejšetrnější možnou metodou, mrazem, si zachovávají svoji původní chuť a vůni.

od 59 Kč
Značka Wolfberry
Kategorie Sušené plody
Zvolte variantu
wolfberry jahody susene mrazem Kód produktu 1675/500 množství: 500g Skladem 739 Kč
   
wolfberry jahody susene mrazem Kód produktu 1675/200 množství: 20g Skladem 59 Kč
   
wolfberry jahody susene mrazem Kód produktu 1675/100 množství: 100g Skladem 179 Kč
   
 

Wolfberry Jahody sušené mrazem - křupavé voňavé plátky lyofilizovaného ovoce

Jahody Wolfberry jsou sušené mrazem, což je nejšetrnější postup sušení ovoce. Jahody si tak zachovávají svoji neuvěřitelnou chuť i vůni a kolem 90 % nutričních hodnot čerstvého ovoce. Lze je používat všude tam, kde čerstvé jahody.

Jahody Wolfberry jsou vynikající jemné, křupavé a voňavé plátky vybraných plodů zralých jahod, které byly po sběru ošetřeny lyofilizací neboli mrazem. Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších nutričních látek, navíc chutná a voní jako čerstvé plody, takže si požitek z jahod můžete dopřávat po celý rok.

Jahody Wolfberry nejsou doslazované ani nijak dochucované a lze je konzumovat přímo místo různých chipsů, sušenek a bonbonů, ale výborné jsou i v jogurtech, kaších, ranních cereáliích, müsli nebo čajích a koktejlech. Pekařky a cukrářky ocení, že pokud se takto sušené jahody namočí do vody nebo alkoholu, tak je mohou následně přidávat do svých receptů namísto čerstvých jahod.

Wolfberry Jahody sušené mrazem v bodech:

  • sušené mrazem
  • chuť i vůně čerstvého ovoce
  • zachování 90 % nutričních hodnot
  • vitamíny, minerály a další nutriční látky
  • bez doslazování a dochucování
  • všestranné využití

 

Balení: 20 g, 100 g
  100 g
Energetická hodnota 1200 kJ / 287 kcal
Tuky 3,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 51 g
- z toho cukry 51 g
Vláknina 15 g
Bílkoviny 7,6 g
Sůl 0 g

 

Ingredience:

Mrazem sušené jahody 100 %.

Země původu: Německo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.