Indiana Jerky Krůtí

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny.
od 54 Kč
Značka Indiana Jerky
Kategorie Sušené maso
Zvolte variantu
Kruti 25g Original Kód produktu 1775/ORI2 příchuť: original
množství: 25g
Vyprodáno 54 Kč
Indiana Jerky Krůtí Kód produktu 1775/ORI příchuť: original
množství: 100g
Vyprodáno 158 Kč
 

Indiana Jerky krůtí - pochoutka z krůtího sušeného masa

Indiana krůtí Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur nejnovějšími technologiemi přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Jerky je nemastný zdravý snack vydatný na proteiny, s nízkým cholesterolem a velmi nízkým obsahem tuku. Indiana Jerky obsahuje nový druh soli K-salt, který nezatěžuje negativně lidský organismus.

Jerky poslouží jako zdravá výživa, kdy 100 g sušeného masa beef Jerky odpovídá 240 g nejlibovějšího syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Minimální doba trvanlivosti Indiana beef Jerky je 12 měsíců a uvnitř sáčku najdete praktické párátko.

Balení: 25 g, 50 g, 60 g, 100 g    
  100 g 25 g
Energetická hodnota 1066 kJ / 252 kcal 267 kJ / 63 kcal
Tuky 4 g 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g 0,4 g
Sacharidy 1 g 0,25 g
- z toho cukry 0,1 g 0,025 g
Bílkoviny 53 g 13,25 g
Sůl max (natural produkt) 4 g (1,4 g) 1 g (0,35 g)

Ingredience:

Krůtí natural: maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, bílkovinný sójový hydrolyzát, cukr, kvasničný extrakt, vinný ocet, kouřové aroma z tvrdého dřeva, barvivo (karamel), konzervant (dusitan sodný).

Krůtí originál: maso, jedlá sůl, sůl z mrtvého moře, cukr, bílkovinný sójový hydrolyzát, kvasničný extrakt, vinný ocet, barvivo (karamel), dextróza, pepř, maltodextrin, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant (dusitan sodný).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.