Czech Virus MPS-5 PRO 1Kg
Kód: 2672/COKDetailní popis produktu
Průměrné výživové hodnoty (Vanilla Ice Cream):
Hodnoty v dávce 30 g | Hodnoty ve 100 g | |
Energie | 112 Kcal / 469 kJ | 372 Kcal / 1564 kJ |
Tuky | 1,7 g | 5,7 g |
- z toho nasycené | 0,8 g | 2,7 g |
Sacharidy | 2,1 g | 7,0 g |
- z toho cukry | 2,1 g | 7,0 g |
Bílkoviny | 22 g | 73 g |
Sůl | 0,43 g | 1,44 g |
Tolerase™️ L | 600 FCC** | 2000 FCC** |
Trávící enzymy | 25 mg | 84 mg |
Tolerase™️ L | 12,5 mg | 42 mg |
Tolerase™️ L | 12,5 mg | 42 mg |
** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity
Průměrné výživové hodnoty (Chocolate Praline):
Hodnoty v dávce 30 g | Hodnoty ve 100 g | |
Energie | 105 Kcal / 442 kJ | 351 Kcal / 1474 kJ |
Tuky | 1,3 g | 4,3 g |
- z toho nasycené | 0,6 g | 2,0 g |
Sacharidy | 1,4 g | 4,7 g |
- z toho cukry | 1,3 g | 4,3 g |
Bílkoviny | 22 g | 73 g |
Sůl | 0,43 g | 1,43 g |
Tolerase™️ L | 600 FCC** | 2000 FCC** |
Trávící enzymy | 25 mg | 84 mg |
Tolerase™️ L | 12,5 mg | 42 mg |
Tolerase™️ L | 12,5 mg | 42 mg |
** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity
Složení
Složení příchuť Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).
Složení příchuť Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).
AMINOSPEKTRUM (průměrně)
Aminokyselina | Obsah % |
Alanine | 4,1 |
Arginine | 2,8 |
Aspartic acid | 9,0 |
Cystine | 1,5 |
Glutamic Acid | 19,2 |
Glycine | 1,6 |
Histidine** | 2,3 |
Isoleucine** | 5,7 |
Leucine** | 10,1 |
Lysine** | 8,7 |
Methionine** | 2,4 |
Phenylalanine** | 3,9 |
Proline | 7,5 |
Serine | 4,8 |
Threonine** | 5,5 |
Tryptophan** | 1,5 |
Tyrosine | 3,8 |
Valine** | 6 |
BCAA - Obsah celkem 21,8%
**Esenciální aminokyseliny
Použité látky
CFM syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu)
Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.
Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu)
Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.
CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu)
Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.
Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu)
Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.
Vaječný albumin (5% bílkovin produktu)
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).
Tolerase™ L
Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.
Papain
Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.
Bromelain
Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.
Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.