Czech Virus MPS-5 PRO 1Kg

Kód: 2672/COK
Neohodnoceno
Značka: Czech virus
699 Kč –14 %
mps 5 pro jpg
699 Kč –14 % 599 Kč

Zvolte variantu

Vícesložkový protein s 5ti různými druhy bílkovin + přidané enzymy.

 

Detailní informace

příchuť: chocolate praline
Skladem | 2672/COK
699 Kč
599 Kč
příchuť: vanilla ice cream
Skladem | 2672/VAN
699 Kč
599 Kč

Detailní popis produktu

MPS-5 PRO je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.
 

Průměrné výživové hodnoty (Vanilla Ice Cream):

  Hodnoty v dávce 30 g Hodnoty ve 100 g
Energie 112 Kcal / 469 kJ 372 Kcal / 1564 kJ
Tuky 1,7 g 5,7 g
- z toho nasycené 0,8 g 2,7 g
Sacharidy 2,1 g 7,0 g
- z toho cukry 2,1 g 7,0 g
Bílkoviny 22 g 73 g
Sůl 0,43 g 1,44 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Trávící enzymy 25 mg 84 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg


** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity

 

Průměrné výživové hodnoty (Chocolate Praline):

  Hodnoty v dávce 30 g Hodnoty ve 100 g
Energie 105 Kcal / 442 kJ 351 Kcal / 1474 kJ
Tuky 1,3 g 4,3 g
- z toho nasycené 0,6 g 2,0 g
Sacharidy 1,4 g 4,7 g
- z toho cukry 1,3 g 4,3 g
Bílkoviny 22 g 73 g
Sůl 0,43 g 1,43 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Trávící enzymy 25 mg 84 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg
Tolerase™️ L 12,5 mg 42 mg


** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity

Složení

Složení příchuť Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Složení příchuť Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).


AMINOSPEKTRUM
(průměrně)

Aminokyselina Obsah %
Alanine 4,1
Arginine 2,8
Aspartic acid 9,0
Cystine 1,5
Glutamic Acid 19,2
Glycine 1,6
Histidine** 2,3
Isoleucine** 5,7
Leucine** 10,1
Lysine** 8,7
Methionine** 2,4
Phenylalanine** 3,9
Proline 7,5
Serine 4,8
Threonine** 5,5
Tryptophan** 1,5
Tyrosine 3,8
Valine** 6

BCAA - Obsah celkem 21,8%
**Esenciální aminokyseliny

Použité látky

CFM syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu)
Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.

Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu)
Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.

CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu)
Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.

Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu)
Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.

Vaječný albumin (5% bílkovin produktu)
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).

Tolerase™ L
Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.

Papain
Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.

Bromelain
Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.

Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o. Registrovat