AVEIRO Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji 120g

Kód: 2660
Neohodnoceno
Značka: Aveiro
72 Kč
Skladem

Ručně zpracovaná pochoutka z výběrového masa tuňáka pruhovaného.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji - ručně zpracovaná pochoutka z výběrového masa tuňáka pruhovaného

Jak si nejlépe přestavit co je Ventresca? Jedná se o to nejlepší z tuňáka, jako je svíčková z hovězího. Přesněji jde o naprostou delikatesu masa ze slabin tuňáka, které obsahuje více tuku a díky tomu je o mnoho chutnější.

Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Tento druh tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu. Tuňák je naložen v olivovém oleji.

Aveiro Tuňákové filety Ventresca v olivovém oleji:

  • výběrové maso z části masa tuňáka pruhovaného
  • žádná průmyslová výroba
  • šťavnatá, křehká struktura
  • ručně zpracováno
  • tradice od roku 1928
  • země původu: Portugalsko

 

Portugalská rodinná firma Aveiro si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybách, ručním zpracování a udržitelnosti rybího chovu. To proto jsou tyto filety velmi chutné a snadno stravitelné. Ať už jste vášnivým degustátorem všeho dobrého, anebo vám jde jen o kvalitní, přírodní bílkoviny, nemůžete si laskominu v podobně portugalského tuňáka pruhovaného nechat uplavat.

Balení: 120 g
  100 g
Energetická hodnota 1214 kJ / 292 kcal
Tuky 21,2 g
- nasycené 3,8 g
Sacharidy 0 g
- cukry 0 g
Bílkoviny 25,4 g
Sůl 1,48 g

Ingredience:

Filety z výběrového masa tuňáka pruhovaného (Ventresca) (65 %), olivový olej (34 %), sůl.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o. Registrovat