Czech Virus NanoBcaa®

Neohodnoceno
 
 
Revoluční forma instantních BCAA pomocí nanotechnologie. Přírodně fermentované BCAA, testované na zakázané látky.
500g, 100 dávek.
849 Kč
Značka Czech virus
Kategorie aminokyseliny
Zvolte variantu
nanobcaa třešeň Kód produktu 87/TRE příchuť: třešeň Skladem 849 Kč
   
nanobcaa třešeň Kód produktu 87/ANA příchuť: ananas Skladem 849 Kč
   
nanobcaa třešeň Kód produktu 87/ZEL příchuť: zelené jablko Skladem 849 Kč
   
 
NanoBcaa® | Revoluční forma instatních BCAA
NanoBcaa® je nová instatní forma, která zajišťuje optimální stabilitu, rychlou rozpustnost, maximální absorpci a díky ultrajemně mikronizovaném prášku nejvyšší biodostupnost v perfektně kalibrovaných dávkách.
Nanotechnologie otevírá novou éru suplementů ve sportu. Touto technologií jsou molekuly prášku dostatečně malé, aby byly v těle plně absorbované a dalo se z nich vytěžit opravdové maximum!
Některé z výhod NanoBcaa®:
>  100% přírodní fermentace z rostlinných zdrojů
>  Menší částice prášku, jednodušší absorbce pro tělo
>  Každý batch je testován na zakázané látky (vhodné pro profesionální sportovce)
>  Nejvyšší čistota bez nežádoucích látek 
BCAA jsou získávána fermentací z přírodních rostlinných zdrojů (vegan) bez použití materiálů živočišného původu. Díky nanotechnologii jsou částice prášku ultrajemné, což znamená nejvyšší možnou využitelnost BCAA v těle. Čím déle totiž suplement zůstává v trávícím systému, tím je větší šance, že ho napadnou žaludeční šťávy, enzymy nebo bakterie. Každý batch je testován na zakázané látky (anabolické steroidy, hormony a prohormony) v akreditované laboratoři v Itálii.
 
NanoBcaa® | Instatní větvené aminokyseliny

 

Použité aminokyseliny pocházejí ze zdroje, který je již více než 50 let klinicky testován a zajišťuje perfektní čistotu
Rychlejší vstřebatelnost, nejvyšší biodostupnost, nesrovnatelná účinnost
Bez GMO a bez alergenů 
Excelentní stabilita při nízkém pH
Rozpouští se rychle a kompletně ve studené vodě při pokojové teplotě 
Velmi čisté bez sedimentu a dalších nečistot po rozpuštění 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.