Czech Virus NanoBcaa®

Neohodnoceno
 
 
Revoluční forma instantních BCAA pomocí nanotechnologie. Přírodně fermentované BCAA, testované na zakázané látky.
500g, 100 dávek.
849 Kč
Značka Czech virus
Kategorie aminokyseliny
Zvolte variantu
Czech Virus NanoBcaa® Kód produktu 87/TRE příchuť: třešeň Skladem 849 Kč
   
Czech Virus NanoBcaa® Kód produktu 87/ANA příchuť: ananas Skladem 849 Kč
   
Czech Virus NanoBcaa® Kód produktu 87/ZEL příchuť: zelené jablko Skladem 849 Kč
   
 
NanoBcaa® | Revoluční forma instatních BCAA
NanoBcaa® je nová instatní forma, která zajišťuje optimální stabilitu, rychlou rozpustnost, maximální absorpci a díky ultrajemně mikronizovaném prášku nejvyšší biodostupnost v perfektně kalibrovaných dávkách.
Nanotechnologie otevírá novou éru suplementů ve sportu. Touto technologií jsou molekuly prášku dostatečně malé, aby byly v těle plně absorbované a dalo se z nich vytěžit opravdové maximum!
Některé z výhod NanoBcaa®:
>  100% přírodní fermentace z rostlinných zdrojů
>  Menší částice prášku, jednodušší absorbce pro tělo
>  Každý batch je testován na zakázané látky (vhodné pro profesionální sportovce)
>  Nejvyšší čistota bez nežádoucích látek 
BCAA jsou získávána fermentací z přírodních rostlinných zdrojů (vegan) bez použití materiálů živočišného původu. Díky nanotechnologii jsou částice prášku ultrajemné, což znamená nejvyšší možnou využitelnost BCAA v těle. Čím déle totiž suplement zůstává v trávícím systému, tím je větší šance, že ho napadnou žaludeční šťávy, enzymy nebo bakterie. Každý batch je testován na zakázané látky (anabolické steroidy, hormony a prohormony) v akreditované laboratoři v Itálii.
 
NanoBcaa® | Instatní větvené aminokyseliny

 

Použité aminokyseliny pocházejí ze zdroje, který je již více než 50 let klinicky testován a zajišťuje perfektní čistotu
Rychlejší vstřebatelnost, nejvyšší biodostupnost, nesrovnatelná účinnost
Bez GMO a bez alergenů 
Excelentní stabilita při nízkém pH
Rozpouští se rychle a kompletně ve studené vodě při pokojové teplotě 
Velmi čisté bez sedimentu a dalších nečistot po rozpuštění 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.